Inici

Pi

Inici

Salutació del Sr. President de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Pi

L'EMD de Pi va ser creada l'any 1918. Cèsar Muñoz Capdevila és el dotzè President que ha tingut el nostre poble.

En les darreres eleccions municipals celebrades a la primavera del 2011 m'he presentat per primera vegada a les eleccions locals per optar a la presidència de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Pi.

No vaig guanyar la confiança de la majoria del poble de Pi però vaig entrar a l'Entitat, com a vocal, de la mà del que va ser nomenat President. Ens aveníem molt i vam tirar endavant el nou projecte per a l'EMD.

Però els fets luctuosos de finals d'estiu de 2013 i després dels moments difícils pels quals vàrem passar, vaig ser nomenat President de l'EMD.

Als que ja hi viviu us he de dir que podeu estar orgullosos de dir que sou de Pi. En els darrers anys que hem tingut tanta bonanša econ˛mica s'han fet moltes coses i ara, en Ŕpoca de vaques magres, hem d'administrar els minšos recursos que tenim amb claredat i honestedat. Malgrat això, farem el necessari per tirar endavant un projecte nou.

Senzillament crec que val la pena viure aquí. Sempre podeu venir a veure-ho i tractarem, entre tots, que ho gaudiu d'una forma natural.

En nom de l'EMD i del poble que ara represento, benvinguts a Pi.

Cèsar Muñoz Capdevila
President de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Pi

Escut de l´EMD

 

Cèsar Muñoz Capdevila

IniciLa notÝcia a Pirineus TV

Avís legal | Mapa web | Contacteu | Descàrregues gratuïtes | ©2007 · www.valldepi.cat